Dorps BBQ 2023

Dorps BBQ 2023

Kom naar de sappigste, sissendste en smakelijkste gebeurtenis van het jaar – De Dorps BBQ!

Beste dorpsgenoten,

Het is tijd om onze slippers aan te trekken, de zonnebrillen op te zetten en ons klaar te maken voor een overheerlijk samenzijn! Op 2 September verzamelen we alle liefhebbers van goed eten en gezelligheid voor een onvergetelijke BBQ in ons gezellige dorp.

Wat kun je verwachten?

  • Een waar feest voor onze smaakpapillen, met een overvloed aan sappige burgers, malse stukjes vlees, gegrilde groenten en hemelse salades.
  • Voor de levensgenieters onder ons hebben we een assortiment verfrissende drankjes om de dorst te lessen en de sfeer te verhogen.
  • Voor de energieke feestbeesten is er een spectaculaire stormbaan van maar liefst 24 meter lang om je helemaal uit te leven!
  • De kleine avonturiers kunnen hun hart ophalen op het speelveld met een vrolijk springkussen om eindeloos plezier te beleven.

En dat is nog niet alles! Onze dorps-BBQ biedt een geweldige gelegenheid om nieuwe vrienden te maken, oude vriendschappen te herdenken en samen herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Dus haal je beste BBQ-skills tevoorschijn, nodig je familie, vrienden en buren uit, en kom samen met ons feestvieren op:

Datum: 2 September 2023
Tijd: Vanaf 15:00 uur
Locatie: Voetbalveld Bourtange
Adres: Willem Lodewijkstraat 33, 9545PB, Bourtange

Kosten:

  • Leden: €5 per persoon
  • Niet-leden: €11,- per persoon

Laat ons alsjeblieft uiterlijk 26 Augustus weten of je erbij kunt zijn, zodat we genoeg lekkers kunnen inslaan voor iedereen.

We kijken ernaar uit om je te zien op onze Dorps BBQ! Laten we samen de zomer vieren op een manier die alleen ons dorp kan!

Met vriendelijke groeten,
Bestuur PBTB

Reacties zijn gesloten.