Denk mee aan de toukomst

Denk mee aan de toukomst

Hoe zie jij onze provincie in 2040? Laat jouw droom werkelijkheid worden! Voor de uitvoering van alle projecten is ruim 100 miljoen euro beschikbaar. Je kunt je idee tot 18 maart insturen.

Toukomst.nl gaat over beter wonen, leven en werken in Groningen. Samen met Groningers bundelen zij hun krachten om grote plannen te maken voor onze provincie. Toukomst.nl is op zoek naar grote, vernieuwende en creatieve ideeën die de provincie Groningen en haar inwoners vooruithelpen. Voor de toekomst van Groningen kan élke Groninger ideeën insturen via de website www.toukomst.nl.

Ze zoeken grote, vernieuwende, creatieve en slimme ideeën. Eigenzinnige ideeën. Ideeën die het normale werk van overheden doorkruisen. Ideeën die misschien in het beleid van overheden (nog) geen plek hebben. Of ideeën waar gewoon nooit geld voor was. Ideeën van elke Groninger, maar vooral ook die van jongeren. Het gaat ons vooral om ideeën die samen zijn ontstaan en de kracht van mensen gebruiken. Helpt jouw idee Groningen verder? Stuur het dan in via dit formulier.

Reacties zijn gesloten.